A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás ! - FIGYELMEZTETŐ FELHÍVÁS

FIGYELMEZTETŐ FELHÍVÁS

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy 2017. október 16. napján városunkban is megjelentek az MC Intergáz Kft (3532 Miskolc, Andrássy út 36.) képviselői, akik az ingatlanokba bejutva a gáz csőbekötések korszerűsítésére vonatkozóan végeztek felmérést, majd kötöttek a tulajdonosokkal vállalkozási szerződést, ennek alapján kértek meghatározott összegeket előre bánatpénzként.

A vállalkozási szerződés irreálisan magas árakat és megtévesztő szerződési feltételeket tartalmaz!

Lakossági bejelentések alapján tájékoztattuk a Rendőrőrsöt, és a Fogyasztóvédelmi Hatóságot. Felvettük a kapcsolatot a TIGÁZ Zrt szakembereivel, akik megerősítették, hogy a nevezett céggel semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állnak, őket semmilyen munkavégzésre nem bízták meg.

Ha gázkészülékeikkel tényleges probléma merülne fel, forduljanak ismert, helyi vállalkozókhoz, vagy a TIGÁZ szakembereihez!

Amennyiben már aláírásra került a vállalkozási szerződés, kérjük ezen ingatlantulajdonosokat, hogy jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban, a Rendőrőrsön, vagy tegyenek bejelentést a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Hatóságánál, címük: 5000 Szolnok, Indóház u. 8.

Kérem segítsenek abban, hogy felhívásunk minél több emberhez eljusson, figyelmeztessék idős, egyedül élő hozzátartozóikat, szomszédaikat, ismerőseiket.

Jászapáti, 2017. október 17.

                                                                                                        Biróné dr. Boros Anikó

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100