A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás ! - Hirdetmény!

HIRDETMÉNY

Tájékoztatom Jászapáti Város lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, mint partnereket, hogy Jászapáti Városi Önkormányzat Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet, valamint A Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít. A településre a településképi arculati kézikönyv /és településképi rendelet/ egyeztetési dokumentációja elkészült.

A partnerségi egyeztetés szabályairól önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk az alábbi témakörben:

  1. Településképi arculati kézikönyv bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés
  2. Településképi rendelet – tervezet bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés

 

Lakossági fórum ideje: 2017. november 30 (csütörtök), 17:30 óra

Helye: Pájer Antal Művelődési Ház

Az elkészült településképi arculati kézikönyv /és rendelet/ a honlapon és a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben 2017. november 22-től megtekinthető, melyre vonatkozó véleményüket 2017. december 08-ig írásban a Polgármesteri Hivatal titkárságán és a Műszaki osztályán leadhatják.

A dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeiket, véleményeiket a lakossági fórumon elmondhatják.

 

Jászapáti, 2017. november 21.

Farkas Ferenc
Polgármester

 

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100