A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás ! - ...a megromlott műszaki állapotú lakóépületek, épületek ügyében...

Tájékoztatás!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a megromlott műszaki állapotú lakóépületek, épületek ügyében ellenőrzést és eljárást lefolytatni a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztálya (5000 Szolnok, Kossuth tér 1.) jogosult.

Amennyiben rossz műszaki állapotban lévő lakóépületet, épületet észlelnek, bejelentésüket megtehetik a Szolnoki Járási Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztálya felé, valamint a Jászapáti Polgármesteri Hivatalban, amelyet a Hivatal helyszíni szemlét követően továbbíthat az illetékes Hatóság felé. A Jászapáti Polgármesteri Hivatal bejelentést csak hivatalos úton fogad. Kérjük bejelentéseivel személyesen keresse fel a Jászapáti Polgármesteri Hivatalt ügyfélfogadási időben, postai úton vagy elektronikusan az E-Papír (https://epapir.gov.hu/) szolgáltatás vagy az Önkormányzati Hivatali Portál (https://ohp-20.asp.lgov.hu/) segítségével.

Az épületek bontását a tulajdonos, vagy az általa erre a feladatra megbízott személy végezheti. Amennyiben erre illetéktelen személyek bontják az épületet, úgy a feljelentést a Rendőrségen lehet megtenni.

A Jászapáti Polgármesteri Hivatal a magántulajdonban lévő épületekben történő rongálások, az épületről vagy épületből eltulajdonított vagyontárgyak ügyében nem eljáró hatóság. Kérjük minden esetben, ha egy épületen rongálás, bontás, illetéktelen behatolás nyomát, vagy éppen folyamatban lévő cselekményt tapasztalnak, akkor a Rendőrséget értesítsék.

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100