A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás !

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

A Jászapáti Városi Önkormányzat beruházásában 2019. június 19. - 2019 július 28. közötti időszakban termálvízvezeték rendszer kiépítésére kerül sor.

A termálvezeték az alábbi nyomvonalon kerül lefektetésre:

A Damjanich út 2. Szent Imre iskolától (a piactéri oldalról indulva) Piactér, Petőfi Sándor út, Kisfaludy utca, Szigligeti utca, Árvai utca, Buszváró, Mezőgazdasági Szakiskola előtti viacolor járda, Könyvtár előtti park, Juhász Máté utca, József Attila utca, Dr. Szlovencsák Imre út keresztezése 48 as iskoláig.

A Damjanich úti iskolától a Petőfi Sándor útig jelentős mennyiségű aszfalt és beton burkolat kerül felbontásra.

A Petőfi Sándor úton a Plébánia előtti viacolor járda belső oldalán húzódik a vezeték, amely a Petőfi Sándor utat keresztezve átvezetésre kerül a Kisfaludy utcába. A Petőfi úti oldalon és a Kisfaludy utcai oldalon nagyméretű fejgödör kialakítása szükséges, mivel az irányított fúró berendezésnek az út alatt 3 db. csővezetéket kell átjuttatnia. Ezen a helyen a volt OTP. épülete megközelíthető lesz.

Az átfúrás után a Kisfaludy utcán halad a nyomvonal, majd elfordul balra (szintén Kisfaludy utca), és elérve e kereszteződést, elfordul a Szigligeti utca felé. E szakasz teljes mértékben burkolatban halad.

A Szigligeti utcában a Kisfaludy utca felől érkezve a bal oldali padkában került kijelölésre a nyomvonal, a 31. számú főútig.

A Szigligeti utcát a gyalogos forgalom kivételével, az építés időszakában le kell zárni.

A Penny és az Orvosi Rendelő viszont zavartalanul megközelíthető lesz.

A Szigligeti utcánál az Árvai utca felé a 31. számú főút keresztezése szintén irányított fúrással történik, így mind a bal oldalon, mind a jobb oldalon nagyméretű munkagödör kialakítása szükséges a csővezetékek egyik oldalból, másik oldalba történő átjuttatásához.

A fagyizó és a cukrászda az építés időszakában csak gyalogosan közelíthető meg.

Indoka: a települést megtápláló gáz gerincvezeték, a vízvezeték főgerinc, a telefon, a HTI kábelek itt húzódnak, mélységük csak teljes körű feltárás után lesz ismert. A szennyvízvezeték is keresztezésre kerül, mely pontos helyét szintén fel kell tárni. A csapadékvizet 3 helyen keresztezzük, melynek mélységét a pontos helyét szintén feltárással lehet megállapítani.

Az építés során ez egy olyan csomópont, melynek kialakítása hosszabb időt fog igénybe venni, így ehhez a lakosság szíves türelmét és megértését kérjük.

Az Árvai utcában a Tornyos Iskola beállása félpályás bontással alakítható ki, biztosítva a buszok bejárását, és elkerülve az esetleges meglévő közművek megsértését.

Az Árvai utcán a Tornyos Iskola felől haladva a padkában, zöldterületen halad a nyomvonal. A lakossági bejárókat fel kell bontani.

A buszvárónál az Árvai utca felől érkezve a bal oldali viacolor járda (Szakiskola előtt) felbontásra kerül, e területre helyezhető el a vezetékrendszer.

A viacolor járdában és a Könyvtár előtti park külső élében 1-1 db fejgödör készül, a csővezetékek út alatti, irányított fúróval történő áthúzásához.

A nyomvonal ezután a Juhász Máté utcán halad, teljes mértékben burkolatban és a parkoló területen.

A Juhász Máté utcán a kivitelezés időtartama alatt a parkolókat nem lehet igénybe venni.

A Juhász Máté utcától a József Attila utca jobb oldalán burkolatban halad a vezeték, A lakossági bejárókat felbontása szükséges.

Elérve a dr. Szlovencsák Imre utat, a József Attila úton és a ”48-as” iskola oldalában szintén 1-1 db. fejgödör készül, a csővezetékek út alatti átvezetéséhez.

A települést ellátó közműveket itt is érintjük, helyüket, mélységüket körültekintő feltárással lehet megállapítani.

Tervezettek szerint a munkálatok 2019. június. 19.-étől, 2019 július 28-ig tartanak, folyamatos munkavégzés mellett, az elkészült szakaszok nyomáspróbázásával és helyreállításával.

A kivitelezéssel érintett utcák lakosai a kivitelezés konkrét időpontjáról külön értesítést kapnak.

A kivitelezéssel kapcsolatban felmerülő problémákkal az alábbi kivitelezőt keressék:

V Kristály 95 Kft. 5130 Jászapáti, István királyút 19.

telefon: 57/422-255

A munkavégzés során kérjük a lakosság megértését és türelmét, valamint a kivitelezéssel érintett útszakaszokon a fokozott figyelemmel történő közlekedést.

Jászapáti. 2019. június.

                                                                           

                                                                                     V Kristály 95 KFT.

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100