A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás - Jászapáti Városüzemeltető Kft

A Jászapáti Városüzemeltető Kft-nél intézett ügyek veszélyhelyzetben történő folyamatos, változatlan ügyfélfogadási időben történő ellátásának fenntartása érdekében az alábbi védőintézkedéseket rendeljük el az irodánkban történő ügyfélfogadás és ügyintézés rendjét illetően:

A Jászapáti Városüzemeltető Kft. dolgozói, minden olyan ügyben, ahol jogszabály nem írja elő kötelező jelleggel a személyes kapcsolattartást az ügyféllel, és az adott ügy intézéséhez nem feltétlenül szükséges az ügyfél ügyfélszolgálaton való megjelenése – szem előtt tartva a munkavállalók és az ügyfelek közös érdekeit -, olyan kapcsolattartási rendet kötelesek az ügyfelekkel együttműködésben kialakítani és alkalmazni, ami mellőzi a munkavállalók és az ügyfelek közvetlen találkozását, érintkezését.

Az egyes konkrét ügytípusok vonatkozásában az alábbi eljárásrendet határozzuk meg:

-          temetéssel, urnaelhelyezéssel kapcsolatos ügyintézés:

a csengő megnyomása után az ügyintéző beengedi a hozzátartozót az iroda személyes ügyfélszolgálatára. Az ügyféltérben egyszerre egy, 65 év alatti személy tartózkodhat az ügyintézés teljes időtartama alatt.

-          sírhelykiváltás, egyéb temetői ügyintézés:

sírhelyek kiváltásával, temetői munkavégzések engedélyeivel kapcsolatos szolgáltatás ügyfelekkel való egyeztetése kizárólag telefonon (57/540-351 23.mellék) vagy e-mailen (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) történhet, azzal, hogy a szolgáltatások végleges tartalmát e-mailen szükséges véglegesíteni, és a szolgáltatás díjának megfizetése banki utalással történhet.

-          hulladékszállítással kapcsolatos ügyintézés:

a névváltoztatással, névmódosítással kapcsolatos ügyekben – amennyiben azok intézése tűri a halasztást – kérni kell az ügyfeleket, hogy a kérelem benyújtására a veszélyhelyzet elhárultát követően kerüljön sor.

Amennyiben ez nem lehetséges, a szolgáltatás ügyfelekkel való egyeztetése kizárólag telefonon (57/540-351 21.mellék) vagy e-mailen (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) történhet, azzal, hogy a szolgáltatások végleges tartalmát e-mailen szükséges véglegesíteni.

-          piac, vásár:

az ügyfelekkel való kapcsolattartás kizárólag telefonon (57/540-351 21.mellék) vagy e-mailen (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) történhet, azzal, hogy az egyeztetések végleges tartalmát e-mailen szükséges véglegesíteni.

Piaci árusítás az élelmiszerek kivételével tilos, az országos állat- és kirakodóvásár bizonytalan ideig nem kerül megrendezésre.

Jászapáti, 2020.03.16.                                                                              Megértésüket köszönjük!

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100