Nyomtatás

Lakossági felhívás - Hivatásos gondnoki képzés

Hivatásos gondnoki képzés

 

A hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V. 13.) ESzCsM rendelet 2. § (2) bekezdésében foglaltakra hivatkozással ezúton tájékoztatom, hogy a

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály
Szociális és Gyámügyi Osztálya (a továbbiakban: kormányhivatal)

 

2021. június 7. és 11. napja között

 

hivatásos gondnoki képzést tart.

 

A képzés időtartama: 28 óra, amely az írásbeli - tesztkérdésekből álló - vizsga egy órás időtartamát is magában foglalja. Az előadásokat a kormányhivatal munkatársai tartják.

A képzés helye: Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztály Debrecen, Erzsébet u. 27. szám 3. emeleti előadóterem.

A képzés díja: 30.000 Ft, melynek befizetési határideje 2021. június 2.

A képzés díjának befizetési módja: a képzés díját a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal 10034002-00299626-00000000 számú számlaszámára – „hivatásos gondnoki képzés 2021 jelentkező neve” – közlemény feltüntetése mellett – banki átutalással vagy postai készpénzátutalási megbízás útján van lehetőség befizetni.

A képzésen történő részvétel feltétele: a kitöltött jelentkezési lap és a végzettséget igazoló irat, továbbá a képzés díjának befizetését igazoló irat fénymásolatának 2021. június 2. napjáig történő megküldése a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztály részére (4025 Debrecen, Erzsébet u. 27.) vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A hivatásos gondnoki képzés elvégzéséről kiállított tanúsítvány: a képzésen résztvevők a tanfolyam sikeres elvégzéséről a kormányhivatal által kiállított tanúsítványt kapnak, melyben a feltüntetett tanfolyami képzettség megnevezése - hivatásos gondnok.

A jelentkezési lap letölthető a www.kormanyhivatal.hu oldalról: Dokumentumok – Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal – Általános információk – Képzés, oktatás, vizsgák.

A képzéssel kapcsolatban érdeklődni az 52/273-443 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.