A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás - Barnakőszén igényfelmérés

FELHÍVÁS !

BARNAKŐSZÉN IGÉNYFELMÉRÉS

A Kormány a kialakult gazdasági helyzetben, (energiakrízis) a lakosság téli tüzelőanyag igényének kielégítése érdekében - pénzügyi lehetőségeihez igazodva – felmérést végez, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

Önkormányzatunknak 2022. szeptember 30. napjáig van lehetősége, hogy a településen élő lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények összesített adatait továbbítsa a Belügyminisztérium felé.

Fentiekre tekintettel kérjük, hogy amennyiben az Ön háztartása barnakőszén – tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkezik, úgy a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasznált barnakőszén mennyiségét jelezze a Jászapáti Polgármesteri Hivatal felé 2022. szeptember 28. napjáig az alábbi NYILATKOZAT kitöltésével.

A Nyilatkozatot benyújthatja személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján (5130. Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.), vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő visszaküldéssel.

Lakossági igénybejelentés feltételei az önkormányzat felé:
háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő,


egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás,


egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

 

NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

NYILATKOZAT

Barnakőszén felhasznált várható mennyiségére vonatkozóan a 2022/2023. évi fűtési szezonra

Név: ……………………………………………………………………….

Lakcím: ……………………………………………………………………

A felhasználás várható mennyisége: ________________ mázsa

Nyilatkozom, hogy személyes adataimnak a felméréssel összefüggő nyilvántartásához és kezeléséhez hozzájárulok.

Jászapáti, 2022. szeptember ……

…………..………………………

aláírás

Az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését
szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

 

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100