Nyomtatás

Lakossági felhívás ! - Kéményseprőipari sormunka tervezett időpontja 2017

Tájékoztatjuk  a Tisztelt Lakosságot, hogy a kéményseprőipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvényben és a kéményseprőipari tevékenység ellátásának szakmai szabályairól szóló 21/2016. (VI.9.) BM rendeletben meghatározott közfeladat elvégzése érdekében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprőipari szerv a 2017. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit megyei bontásban elkészítette, mely szerint Jászapátin a munka elvégzését 2017. 01.23. – 2017. 06. 30. között  tervezik.

A tervezett sormunka a kéményseprőipari szerv vagy kéményseprőipari szolgáltató megrendelés nélkül, rendszeres időközönként, tűzbiztonsági okból végzett ellenőrző tevékenysége, amely kiterjed az ingatlanhoz tartozó tüzelőberendezés égéstermékének elvezetésére szolgáló kémény (kémények), tartalékkémény, továbbá a bekötő- és összekötő elemek, valamint ezek tartozékainak átvizsgálására, szükség szerinti tisztítására, négyévenkénti műszaki felülvizsgálatára.

Kéményseprőipari sormunka tervezett időpontja 2017       LETÖLTÉS

Az ütemterv és a tevékenység ellátásával kapcsolatos minden további részletes információ elérhető a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu honlapon.