szerda, április 21, 2021

A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére - Dr. Deák Lehel Imre háziorvos

Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére

Dr. Deák Lehel Imre háziorvos átvételre meghirdeti Jászapáti város III. számú, 2019. novemberi adatok alapján 1759 beteget ellátó, felnőtt háziorvosi körzethez kapcsolódó praxisjogot.

A praxisjog megszerzése az alábbi módon lehetséges: a 2020. januári beteglétszámot figyelembe véve a praxisjog másfél havi finanszírozási díjnak megfelelő összegű vételáron történő megvásárlása azzal, hogy megegyezés alapján részletekben történő fizetés is lehetséges.

Jászapáti Városi Önkormányzat az egészségügyi szolgáltatóval megkötött feladat-ellátási szerződés alapján a rendelőhelyiséget (5130 Jászapáti, Petőfi Sándor u. 4-6.) az egészségügyi szolgáltató ingyenes használatába adja, a rezsiköltségeket fedezi, a háziorvos számára szolgálati lakást biztosít.

Jászapátin a fenti körzeten túl két felnőtt, egy vegyes és egy gyermekorvosi, valamint két fogorvosi praxis működik, magánrendelések is elérhetők. A háziorvosi körzetben nincs ügyelettartási kötelezettség, helyben található mentőállomás.

A felhívással kapcsolatban további tájékoztatást kérhet Dr. Deák Lehel háziorvostól a 06-20-912-2330-as telefonszámon, valamint dr. Tóth Nóra jegyzői referenstől a 06-30-173-4694-es telefonszámon, továbbá a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jászapáti, 2020. március 2.

Dr. Deák Lehel Imre

nyugalmazott háziorvos

Designed by Notora Team Kft.