A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás ! - HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

Tájékoztatom Jászapáti város lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Jászapáti Városi Önkormányzat 77/2018. (IV.26.) sz. Képviselő – testületi határozata alapján a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján a város településrendezési terv módosítást készít.

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk:

A Jászapáti István Király utca – Árvai utca – Buszpályaudvar – Hősök tere által határolt tömb építési övezetének módosítása - az egykori Királyi Járásbíróság épületében, általános iskola kialakításának elősegítésére.

Lakossági fórum ideje: 2018. november 15. (csütörtök), 16:00 óra

Helye: Jászapáti Városháza, házasságkötő terem

5130 Jászapáti, Dr Szlovencsák Imre út 2.

A településrendezési terv módosításával kapcsolatos véleményüket 2018. november 23-ig írásban a Polgármesteri Hivatal titkárságán leadhatják, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldhetik.

A dokumentumok elérhetők Jászapáti város honlapján www.jaszapati.hu

Kérem a dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeiket, véleményeiket a lakossági fórumon elmondani, vagy írásban fenti elérhetőségre eljuttatni.

Jászapáti, 2018. november 06.

Farkas Ferenc

Polgármester