A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Polgármesteri Kabinet felhívása - Kézművesek, árusok, kereskedők jelentkezést várjuk!

Kézművesek, árusok, kereskedők jelentkezését várjuk

 

Kézművesek, illetve hagyományőrző minőségi termékekkel rendelkező árusok, kereskedők jelentkezését várjuk a Jászapáti Városi Önkormányzat által szervezett rendezvényekre!

Elhelyezésük a rendezvény közvetlen közelében történik. Az árus tényleges kézművességének megítélése a Jászapáti Városi Önkormányzathoz e-mailen beküldött fényképes dokumentáció alapján történik.

Az adott év városi rendezvényei a városi honlap „rendezvények” megnevezésű menüpontja alatt található.

Jelentkezni csatolt fényképpel, valamint a letölthető jelentkezési lappal az alábbi e-mail címen lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az árus saját installációjával történő árusításra jelentkezhet, itt 10 A áramellátás biztosított. Csatlakozásról, és világításról az árus gondoskodik, illetve korlátozott számban biztosítani tudunk faházat, melynek méretei: 2,5 * 2 méter, az elején kis kihajtható pulttal. Elé, vagy a faházba asztal vagy állvány helyezhető. A faház zárható, áram, és világítás biztosított.

Az árak rendezvényektől függően változnak, általában ingyenes helyet tudunk biztosítani. Az egyedi árképzés jogát (a rendezvény, és a jelentkező jellegéből adódóan) fenntartjuk.

- A helykiosztás a jelentkezés sorrendjében történik. Azonos profil esetén a jászapáti, és jászsági telephellyel rendelkező vállalkozások, illetve akik tevékenységét már volt alkalmunk megismerni, előnyt élveznek.

- A rendezvényt megelőző pár napban a területkiosztásról, a rendezvényre jelentkezett árusokat értesítjük. Emellett a rendező (Jászapáti Városi Önkormányzat) fenntartja a jogot a területek a rendezvényhez, és egyéb saját szempontokhoz igazodó egyedi kiosztásához.Minden árus elfogadja továbbá, hogy indokolt esetben az előre kiosztott helyek elfoglalása kis mértékben változhat. (1-5 m eltérés bármelyik irányban)

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal lehet e-mailben vagy postai úton, melyet a rendezvény előtt két héttel szükséges visszajuttatni címünkre.

Kérdéseik esetén állunk szíves rendelkezésükre e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb tudnivalók:

- Lehetséges a jelentkezés egyéb – nem kézműves - termékekkel is, azok elhelyezése egy külön árus soron történhet.

-A kitelepülés során a Rendező illetékes munkatársa határozza meg az árusítás pontos helyét és ellenőrzi a kereskedő által előre lejelentett helyfoglalás (folyóméterben megadott) helyességét, egyezését. Ellenőrzi továbbá, hogy a jelentkezési lapon feltüntetett áruval jelent-e meg a vásáron.

- Az árusítóhely nem közvetlen részét képező installáció (hirdető tábla), az árusító helytől távolabb csak a rendező előzetes engedélyével helyezhető el, oly módon, hogy a rendezvények résztvevőinek közlekedését nem akadályozhatja.

- Kizárólagos árusítási jogot senkinek, semmilyen termékre nem biztosítunk.

- A külön jogszabályokban előírt szakhatósági- és egyéb engedélyek beszerzéséről az árusító gondoskodik.

- Az rendezvény ideje alatt az installációk és az áru őrzésvédelméről az árusító gondoskodik.

- Gépkocsival behajtani az árusítás helyére csak az építés, bontás, és árufeltöltés idejére lehetséges. Ezeket követően a gépkocsit a rendezvény helyszínén kívül eső parkolókban kell elhelyezni.

- Az árusítás időtartama alatt a kereskedő az árusító helység 5 méteres környezetének folyamatos tisztán tartásáról köteles gondoskodni. Az árusítást befejezően az árus a helyszínen szemetet nem hagyhat.

 
Jászapáti Városi Önkormányzat Polgármesteri Kabinet
5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.;
Tel.: 57/540-100/118;.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;